web analytics

Staudehaven i gråvejr…

Vi blev enige om at komme ud og få lidt luft i dag og når vi alligevel skulle ind til Freising for at handle, kunne vi tage kameraerne med og smutte ind og kigge lidt i Sichtungsgarten Weihenstephan. Selvom det ikke lige er højsæson for blomster og der var gråvejr får i alligevel lidt billedspam derinde fra…

Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr... Staudehaven i gråvejr...

Haven er åben alle dage (pånær om søndagen i højsæsonen) og det er gratis at besøge den. Det er en lære- og forsøgshave som tilhører universitetet og det er eleverne på skolen der står for den. Vi har besøgt haven i Juni også hvor der er flere ting der blomstrer..

I morgen står den på flere blomster, for der tager vi ind til Sleißheim Slot hvor der er havemarked ;-)

2 kommentarer til “Staudehaven i gråvejr…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *