web analytics

Gør-det-selv hylder og knager…

Når vi nu er ved de der gør-det-selv projekter, så kan jeg jo lige vise de der hylder i stuen, som vi lavede for 100 år siden og som jeg lovede at lave et indlæg om, men bare aldrig fik gjort ;-)

Gør-det-selv hylder og knager... Gør-det-selv hylder og knager... Gør-det-selv hylder og knager... Gør-det-selv hylder og knager... Gør-det-selv hylder og knager...

OSB-Plade købt i det lokale byggemarked, hvor de også skar den ud i de mål vi skulle bruge. Pladen kostede os i omegnen  af 75kr. Hylderne er hængt op i læderremme som vi fandt på ebay (skønt skønt sted :-P ) til ca. 300kr og vi har valgt den nemmeste løsning med en skrue og en skive til ophæng, så både en nem og billig løsning :-)

Gør-det-selv hylder og knager... Gør-det-selv hylder og knager...

Resterne af læderremmene blev kombineret med jernringe og kroge og så fik vi også løst problemet med jakkerne i gangen :-P

8 kommentarer til “Gør-det-selv hylder og knager…

  1. Mange tak, Anne :-)
   Jeg syntes sådanne projekter er sjove og det gør ens hjem lidt mere spændende end hvis man bare gik ud og købte alting færdiglavet ;-)
   Vi har længe ledt efter en løsning til vores jakker. Vores gang er lidt dumt indrettet, så det har ikke været så nemt at få til at gå op og så kom løsningen jo bare helt af sig selv her :-)

  1. Ja det er ved at være et stykke tid siden, men der har ikke lige været overskud til blogindlæg om dem før nu ;-)
   Jeg elsker når folk laver sådan nogle sjove løsninger, for det giver bare noget, både i indretningen og for en selv at man har brugt tid og energi på at lave det – vi er bestemt ikke færdige med at gøre-det-selv her i huset :-)

 1. Hej. Vi er i gang med det samme projekt. Hylderne er skåret til men læderstropperne mangler. Hvilken på eBay købte I, og hvad skal man holde øje med?
  Pft

  1. Hejsa Michael,

   Jeg kan ikke lige huske nøjagtig hvem vi købte af og jeg ved ikke helt hvad du mener med “holde øje med”? ;-)

   Jeg søgte bare på “Lederriemen” på ebay.de og fandt den der var billigst i de mål jeg ledte efter. Jeg brugte et bælte til at måle hvilken længde stopperne ca. skulle have og så bestilte jeg så det passede.
   Jeg mener vi fik 2 hyldestopper ud af hver læderstop og havde en masse i overskud, fordi de har en max længde på omkring 220cm, så man kan ikke finde et langt stykke, som man kan skære op i de bidder man skal bruge.

   Håber det kunne hjælpe. Held og lykke med projektet ;-)

   /Annemette

 2. Hej :)

  SÅ fed løsning.

  Hvor holdbart er det at bruge læderstropper? Altså hvor tunge ting kan man stille på?
  Går det f.eks. til hvor ens pladespiller skal stå?

  Fed løsninger i har i jeres hjem :)
  På forhånd tak for hjælpen.

  1. Hejsa Nina,

   Mange tak og undskyld det sene svar, men jeg har været uden computer ;-)

   Vi har brugt nogle ret tykke stropper og nogle lange skruer i væggen, så det holder til en del. Vi har selvfølgelig ikke testet hvor meget vægt de som sådan kan holde til, så jeg tør ikke sige om det kan holde en pladespiller, men den burde da kunne kunne stå derpå hvis I bruger nogle ordentlige skruer..

   Annemette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *