web analytics

Papircollage til gangen…

En masse gamle blad, et snapsglas, en saks og tålmodighed ;-)

Et billede til gangen...

Jeg brugte et snapsglas til at måle efter og klippede en masse små runde udklip fra gamle blade og i farver der matchede hinanden. Derefter lavede jeg en stor cirkel i et stykke tapet, så jeg havde noget at lime de små cirkler fast på.

Jeg startede med at lime cirkler rundt langs kanten på den store tapetcirkel og fortsatte så ind mod midten, en rundkreds ad gangen og sluttede med at lime 4 zpagetti-snore på tværs af cirklen ;-)

Et billede til gangen...

En ikea-ramme passede perfekt til formålet og nu hænger det og pynter i gangen, indtil jeg finder på noget andet sjovt der skal prøves :-P

Der er masser af ideer til billige papircollager på nettet

10 kommentarer til “Papircollage til gangen…

 1. Sikke et flot billede, og hvor er jeg blevet inspireret, til selv at prøve. Jeg har problemer med hænder og fingre, og savner noget jeg kan lave. Har du nemme hækle og strikke opskrifter, vil jeg rigtig gerne, hvis du ved hvor jeg kan finde… På forhånd tak..ps. Hvad slags lim bruger du?

  1. Mange tak, Gitte :-)

   Undskyld det sene svar, men jeg har lige haft så meget om ørene :-)

   Hvis du mangler opskrifter kan jeg anbefale garnstudio.com, der er masser af gratis opskrifter til både strik og hækling..

   Jeg har bare brugt en almindelig limstift til det her billede ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *