web analytics

4 kommentarer til “Lily…

 1. Ude i hoejre side ,paa denne side ;) gaar den blaa farve igen lige nu,saa man skulle tro det var organiseret :)Blaa halsklud ,hjemmestrikket.Blaa himmel paa et feriested.Blaa blank styrthjelm ,de blaaeste oejne nedenunder og i venstre side en meget blaa taske.
  Blue is the colour of my………………….
  Fin taske Annemette :)

  1. Ja vi gik efter den blå da vi lavede det nye look, for jeg synes at det gør det hele mere roligt at den samme farve går igen – tasken er mere tilfældig :-D
   Jeg har tendens til altid at vælge sort eller grå, men sniger der sig mere og mere blå ind :-P

  1. Mange tak, Karin ;-)

   Det er en af de få ting jeg gerne vil smide penge efter. God kvalitet. Det bliver aldrig umoderne og de tasker jeg har, er nogle der kommer til at være med mig i mange, mange år, hvor alt andet i klædeskabet bliver skiftet ud med tiden :-)

   Jeg glæder mig til at komme ud og lufte vidunderet :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *