web analytics

Immersatt Street Food Market Freising…

I denne weekend er der Street Food marked i Freising og der skulle Hr. og Fru Madglad jo bare ind :-P

Sidste år var der sort af mennesker, men i år kneb det lidt da vejret ikke var det bedste. Ærgerligt når det har været solrigt og mega varmt hele ugen. Det var det samme forrige weekend. Der skulle der have været afholdt grillmesterskaber herinde, men de blev aflyst i sidste øjeblik p.g.a. regnen :-(

Immersatt Street Food Market Freising... Immersatt Street Food Market Freising... Immersatt Street Food Market Freising... Immersatt Street Food Market Freising... Immersatt Street Food Market Freising... Immersatt Street Food Market Freising...

Immersatt Street Food Market Freising... Immersatt Street Food Market Freising...

Immersatt Street Food Market Freising...

Immersatt Street Food Market Freising...

Der var masser af god mad at vælge imellem, der var sat skærme op, hvor der kørte EM og hvor hyggeligt er det lige at stå under en paraply og spise lækker pulled pork sandwich – det er da vildt hyggeligt og vi fik donuts med hjem til aftenkaffen ;-)

Jeg glæder mig allerede til næste års street food marked ;-)

2 kommentarer til “Immersatt Street Food Market Freising…

    1. Der var så meget lækkert at vælge imellem, men man kan jo ikke smage det hele ;-)
      Der var 12-13 foodtrucks, et kagetelt, en bod med koldbrygget kaffe og et par boder med drikkevarer, så det var en fin størrelse i forhold til at Freising ikke er en kæmpe by og markedet er meget større når det foregår inde i München :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *