web analytics

Stryta i gyldne efterårsfarver…

Jeg har strikket endnu en islænder, men denne gang er jeg gået udenfor min normale farveskala ;-)

Normalt er jeg til den lidt kolde skala, men jeg øver mig i at få de lidt varmere naturfarver ind i garderoben.

Opskriften er fra bogen “Islandsk Strik” og den er strikket i Alafoss-lopi. Jeg har brugt 540g af grundfarven (9973), 120g af den mørke mønsterfarve (9971) og 90g af den lyse mønsterfarve (9972).

Den bliver så god til kolde skovture, så nu håber jeg vinteren vender tilbage, for vi har haft plusgrader de sidste par dage og det er lidt en kontrast til de -13 vi havde for bare en uges tid siden ;-)

6 kommentarer til “Stryta i gyldne efterårsfarver…

 1. Den er fantastisk smuk :) Jeg forsøger (uden det store held) at blive lidt mere afdæmpet i mit garnvalg – så jeg kan se lidt voksen ud og ikke så meget pink og selvlysende grøn. Jeg har en trøje i hovedet, den skal være lysegrå med pink stjerner og orange dutter mellem stjernerne – diskret hmmmm

  1. Jeg tror ligesom ikke at afdæmpet og diskret går så godt i spænd med Helle Klitgaard :-P
   Du er sprudlende og det passer bare bedst til dig ;-)

   – og det der med at blive voksen – det er overvurderet ;-)

  1. Jeg er selv overrasket over hvor vild jeg er med resultatet, så nu skal jeg bare lære også at bruge den ;-)

   Jeg er lige faldet over en Bumbag i det smukkeste cognacfarvede læder, så hvis nu jeg fik den, så var jeg jo nødt til at bruge trøjen der sammen med, ik! :-P

 2. Du rammer lige mine farver. Ved godt der pt er lidt for meget sort, men ellers er jeg normalt til varme farver, altså som en stylist engang sagde, efterårs farver, undrede mig da jeg jo er en højsommer i sjælen, men blev så forklaret at det ikke hang sådan sammen :-)
  Jeg er så vild med den Wauh………………………… <3 <3

  1. Det er sjovt, for jeg elsker de farver, ligesom jeg er helt tosset med gammelrosa og grå sammen, men jeg kan bare ikke selv finde ud af at bruge de farver :-) – men 2017 er året hvor det sker! Jeg kan mærke det :-P

   Jeg har fået at vide at jeg kan bruge alle farver, så jeg er et af de der underlige mennesker der ikke kan få en årstid koblet til mit farveskema :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *