web analytics

Det der med begrænsningens kunst…

Det er vist ikke lige mig der behersker den, især ikke når det kommer til sko :-)

Jeg fik et par virkelig lækre sneakers fra Louis Vuitton af Mads i julegave og jeg elsker dem :-)

Forleden købte jeg et par überlækre espadrilles hos Gucci som matcher mit skønne mobilcover. De bliver så fine til foråret og hele sommeren igennem.

Så to par sko er kommet til og de vil blive passet på og elsket… akkurat som resten af samlingen :-D

4 kommentarer til “Det der med begrænsningens kunst…

  1. Det er vidunderligt at få nye sko. Og den fornemmelse jeg har mht. antal sko der står hos dig, så er du en lille bitte smule besat (hihi)
    Vi skal alle huske det fodtøj vi giver vore fødder er skabt for fødderne, benene, ryggen. Eller taler jeg for mig selv, jeg kan ikke købe med øjet, dvs. jeg skal prøve, skal gå rundt i butikken, skal virkelig mærke efter ikke kun for fødderne men hele kroppen. Jeg har ikke brug for at skabe en ubalance der. Som jeg ofte siger, hvis jeg skal til fest og have ny dress code, så er det skoene først før jeg kan købe beklædning.

    1. Jeg har ingen problemer med sko og jeg kan gå i alt, eller næsten for jeg ejer ikke et par stiletter og jeg kommer nok heller aldrig til det :-P

      Alle har vel noget de har en svaghed for og hos mig er det sko og tasker, for de kan pifte ethvert kedeligt outfit op. Til gengæld bruger jeg ikke så mange penge på tøj ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *