web analytics

Olympus macro…

Jeg har fået en macro til mit Olympus og jeg kan næsten ikke få armene ned :-P Det er det eneste objektiv jeg har savnet efter jeg solgte mit Nikonudstyr, så nu kan jeg rigtig komme ud og lege igen :-D

Nu skal jeg lige lære det at kende, men det tegner godt og jeg har indtil videre kun lige testet det ude på altanen, for det har været for varmt til at rende rundt og skyde insekter og blomster ;-)

Jeg håber jeg kan komme ud og teste det lidt i weekenden, hvis det holder tørt :-)

6 kommentarer til “Olympus macro…

 1. Det bliver spændende at lege med Den lilla/blå blomstermidte er skøn. Jeg tror edderkopper og Co. bliver lidt for uhyggelige i macro
  Jeg er glad for mit lille Canon. Synes det gør et godt arbejde (det er jo aldrig bedre end fotografens evner!!!) Morede mig på turen i klitterne. Synes sneglen blev god med det perspektiv bag den. Havde jeg haft tid, ville jeg have taget billedet så tentaklerne var mere synlige osv….. Ja, man vil nok altid lige have….
  Glæder mig til flere Olympus macro m.m.

  1. Det er lidt sjovt at komme tæt på. Det er et helt andet univers og jeg kan helt miste fornemmelse for tid og sted når først jeg kommer igang.
   Jeg har også altid mit lille Leica med, som også har macrofunktion, og jeg synes man kan komme langt uden at have det helt store udstyrscirkus med ;-)

   Jeg så godt dine billeder og den er så fin din snegl, helt som den er :-)

  1. Jeg nåede lige ud inden de var væk igen. Jeg elsker regndråber og man kan jo blive ved at tage billeder af dem uden de nogensinde bliver ens, eller kedelige ;-)
   Jeg har også de små linser til mobilen og dem har jeg også altid med, også når vi er på ferie, for der er de bare gode at have i tasken :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *