Jeg har aldrig været så god til at spise morgenmad og er det stadig ikke. For det meste er jeg oppe på formiddagen inden jeg har lyst til morgenmad, og det gør også at jeg spiser sent frokost :-)
I denne uge skifter jeg mellem denne omelet og en rugbrød med hytteost og røræg til morgen/formiddagsmad…
Jeg rører 2 æg med et kvat mælk, samt friskkværnet salt og peber…
Lidt friske spinatblade på en lille pande, som overhældes med æggeblandingen og når den har sat sig kommer jeg lidt revet ost på og lader det smelte…
Til sidst topper jeg omeletten med frisk spinat, tomater og en skive parmaskinke…
Bon appétit :-)
Det ser lækkert ud, og så kan jeg bekræfte det smager lækkert.
Jeg har selv spist en der ligner til forveksling, dog uden ost, her i denne weekend vil jeg så prøve din version. Den uden osten, er fundet under 5:2 kuren, og passer til de 2 “faste” dage på de max 500 Kcal, den version jeg laver giver 250 kcal ;-)
Den er virkelig lækker og jeg lavede den kun fordi jeg havde en hel masse spinat der skulle bruges :-D
Jeg er stor ostespiser og har ost på (næsten) alt ;-)
Umm, den ser super lækker ud. :-) Når vi er på ferie er det ofte sådan en morgenmad/frokost vi får – det er bare så lækkert og egentlig ret let at lave og så er man mæt helt indtil aftensmaden. :-)
Det er nemlig lækkert, men den kan nu ikke holde mig mæt helt til aften :-D :-D