I søndags fik vi lavet årets julekonfekt og i år havde vi reduceret mængden så der blev “kun” lavet konfekt ud af 1,5 kg marcipan i forhold til sidste års 3 kg ;-)
Imens chokoladen smeltede fik vi også lige lavet en portion cookies med marcipan af en rest marcipan der lå i køleskabet :-)
I år blev det til valnødde-, lakrids-, mocca/kaffe-, cointreau/appelsinkonfekt og så en portion ren marcipan drysset med frysetørrede hindbær og passionsfrugtpulver :-)
Alle opskrifterne er gengangere fra sidste år, så de kan findes i dette indlæg…
Det ser lækkert ud, dejlig inspiration- tak for det!
Det var så lidt Pia :-)
Jeg syntes det er sjovt at prøve noget nyt engang imellem og disse varianter kan i hvert fald anbefales ;-)
Så lækkert. Tænderne løber i vand.
Har ikke selv lavet noget, vil ikke fristes, og da det bliver en jul uden gæster hos mig, så undlader jeg, spare på kalorierne. ;-)
Jeg laver altid konfekten for min mor og den ene gang om året skal man have konfekt, så kan jeg tænke kalorier en anden gang ;-)