Det er pizzadag på matriklen idag 🙂
Vi starter med at lave en klassisk pizzadej, fra e-bogen “Pizza – The Collection” af Pete Evans.
Grillen tændes og her er Grill Bill ved at være klar til at bage pizza 🙂
Konen ruller dejen ud…
og kommer fyldet på.
5-7 min under låget og så har man verdens lækreste pizza 🙂
Lidt lækker oregano fra Grækenland, som konen fik fra en sød læser af hendes blog 🙂
Første pizza er med tomatsovs, revet mozzarella, pamaskinke og et par klatter ricotta.
Næste pizza er med tomatsovs, revet mozzarella, hakket oksekød og bacon – og lidt oregano efter den har været i grillen.
Tredje pizza med tomatsovs, lidt revet mozzarella, skiver af frisk bøftomat og bøffelmozzarella – efter en tur i grillen får den lidt frisk basilikum og balsamicocreme.
Sidste pizza er med tomatsovs, revet mozzarella, spansk salami, resten af baconen fra den 2. pizza 🙂
Det er tredje gang vi laver pizza i den nye Weber pizzaovn og vi bliver bedre gang for gang. Denne gang havde vi helt styr på dejen og at den ikke hang fast i både bord og pizzaspade 🙂
Pizzaovnen er hurtig blevet vores favorit tilbehør til grillen 🙂
Det er dælme en god pizza der 😀