Vi går ind i lockdown-mode fra på mandag her i Bayern, så vores madplan bliver hvad der er på lageret med lidt suppleringer. Vores frysere, vi har 3, eller 2,5 for den i køkkenet er kun halv, er topfyldte og trænger alligevel til at blive tømt lidt ud 😉
Vi har lavet en plan for de næste 2 uger frem, både for mad og indkøb, for på den måde kan vi undgå at komme ud at handle og så har vi det vi skal bruge når/hvis folk begynder at hamstre.
Den nye plan:
- Fredag – Fladbrød med græske frikadeller (rest fra fryseren).
- Lørdag – Okseklump (sousvide) med små kartofler, smørstegte gulerødder og rødvinssauce.
- Søndag – Grønkålspandekager med fyld (fryserrest).
- Mandag – Porretærte med coppaskinke og pecorino.
- Tirsdag – Tærterest fra mandag.
- Onsdag – Hønsekødsuppe.
- Torsdag – Tarteletter.
Madplanen kan ændres hvis vejret ændrer sig. Jeg tjekker nemlig altid vejrudsigten når jeg laver madplanen, men vi ved jo alle at den ikke altid holder 😉