Madplan uge 02/03 2021…

Vi skal virkelig have brugt noget af alt det vi har i fryseren, så denne madplan er en blanding af fryserester og grønne retter, for der skal jo også prøves noget nyt 😛

Den nye plan:

  • Fredag – Brisketburger (Fryserrest).
  • Lørdag – And med rødkålssalat (rester fra jul).
  • Søndag – Kulmule med rødkålssalat.
  • Mandag – Wraps med grønne deller og spidskål (fra bogen “Flere Kødfrie dage).
  • Tirsdag – Rester fra mandag.
  • Onsdag – Klassisk Lasagne – bar’ uden kød (fra bogen “Flere Kødfrie dage“).
  • Torsdag – Rester fra onsdag.

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *

Test:

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.