web analytics

Tur til München

Da vi allerede har fået spat af alt det der mangler i lejligheden starter vi dagen med en tur til et meget bekendt sted ;-)

Hurra for IKEA!

Vi fik købt dyner, puder og betræk, i lejligheden er der nemlig kun nogle kæmpe dobbeltdyner som minder mere om sengetæpper end dyner, så fik vi grydeskeer, plastbokse, sakse og et skærebræt :-)

P-kælder i München

Derefter gik turen ind til München centrum – der er ikke meget plads i denne p-kælder!

Gågaden I München

Vi skulle ind og kigge efter en mobil til mig så jeg kan komme til at sms’e igen, men jeg tror ikke der er mange tjekkede piger hernede for deres mobiler var meget businessagtige, kæmpestore og grimme så jeg har ikke fået en mobil endnu :-(

Maler i gågaden

Midt i gågaden lå denne mand og malede på et kæmpe ark pap, han var ved at male Viktualienmarkt, som ligger midt i centrum af München.

Detaljer fra maleriet

Det var nogle imponerende detaljer han havde på sit billede, han havde åbenbart taget billeder af folk på markedet og brugte billederne til at male efter.

Slagtergaden

Så er vi nået ned til Viktualienmarkt her er hele rækken af slagtere.

En af slagterboderne

Her er et kig ind i en af de små slagter butikker, og dem lå der en 10-15 stykker af side om side på den ene side af vejen.

Viktualienmarkt

På torvet på den anden side af vejen kan man finde alt, grønsagsboder, små honningboder, italienske specialiteter, blomster, ost, vin, fiskebutikker osv. osv.

Ost og Vin

Ost lå stablet ligesom dæk, som I kan se på skiltet er de verdensmester i emmentaler her :-D

Majstangen midt på torvet

Midt på torvet står en majstang som står der hele året.

Beværtning midt på torvet

Inde midt i Viktualienmarkt kan man sidde og få lidt at spise og sådan en dag som idag med 30 grader er der godt fyldt op og det er nogle KÆMPE øl de nyder her i varmen :-)

Rådhuset

På Marienplatz ligger München rådhus, oppe i tårnet kan man hver dag kl 11 på første klokkeslag se en lille forestilling hvor figurerne på klokkespillet sætter sig i bevægelse, det skulle være noget at et tilløbsstykke :-)

Flere rester

Til aften fik vi udryddet de sidste rester – og nu sidder vi med begge døre åbne og alligevel er der 28 grader i stuen :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *