web analytics

Velkommen i familien Mr Cooper!

Idag har vi prøvekørt vores nye familiemedlem :-D

Der prøvekøres!

Fede detaljer!

Flere detaljer!

Den er lidt beskidt!

 

Knapper og dingenoter

Så bliver det vist ikke bedre :-D Vi mangler kun at vores bankkonto skal komme på plads, det skulle den gerne komme imorgen, så der skal der skrives slutseddel og vi regner med at få den ca. 8. juni :-)

På vej hjem svingede vi lige forbi centeret for jeg havde set et par solbriller som jeg gerne ville have, mine de gamle som jeg købte i Bulgarien for 4½ år siden hænger efterhånden kun sammen med en skrue i hver side – så jeg måtte bruge denne måneds lommepenge på nogle nye – jeg fik også lige købt den nye Marc Jacobs duft – Daisy, så nu fik jeg den streget på min ønskeliste :-)

Mine nye solbriller

Vi skulle lige have noget aftensmad med hjem, og det blev til pizza for vi kunne ikke stå for udvalget hos Enrico Rossini – Mmmmm!

Pizza fra Enrico Rossini

Sikke et udvalg og i stedet for en hel pizza kunne man bare blande forskellige stykker, vi valgte spinat med noget stærkt italiensk kød, Quatro/ 4 slags ost, ruccola/bruchetta og skinke med champion – Hold så op de var gode!

Da vi gik ind i centret var der høj sol og 28 grader…

Så kom stormen!

45 min senere da vi kom ud derfra var der mørkt, koldt, torden, regn og hagl! Det går dælme stærkt hernede – Vi kunne kun køre 30-40 km/t på motorvejen pga kraftig regn og hagl.

2 kommentarer til “Velkommen i familien Mr Cooper!

  1. Hejsa,

    Ih ja vi gælder os også helt sindsygt til at få den og til at komme hjem og vise den frem :-)

    Vi savner nu allerede at komme ned til dig, der er bare ikke det samme udvalg eller den samme hyggelige betjening hernede :-(

    Vi ses når vi kommer forbi Aalborg næste gang! og tusind tak for hilsnen :-)

    Mette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *