web analytics

Regnvejr

Der har regnet, med små ophold siden vi kom hjem fra torvet, så det er ikke meget vi har lavet idag – vi var en tur i Media Markt for at finde en dvd vi kunne se, da vi åbenbart kun har tyske debat programmer at vælge imelllem her :-( Glæden var enorm da vi fik øje på “Desperate Housewives” sæson 4 og med danske undertekster den skyndte vi os at købe så er weekendens underholdning reddet! – lige indtil vi kom hjem og Mads havde pakken den op inden han så at det var 2. del af sæson 4, Argh! så var det afsnit 11-17 og vi står så og mangler afsnit 1-10 af sæson 4 – der er helligdag på mandag så vi kan ikke få fat i de første afsnit før på tirsdag :-(

Mads snakker med Brian

Men heldigvis blev dagen lidt bedre da der kom en samtale fra Brian via Skype, Ih dejligt lige at snakke med ham igen! – Her er Mads ved at vise ham vores Panda via webcam :-)

Hjemmelavede burgere

Til aften har vi fået hjemmelavede burgere ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *