web analytics

Canon er genopstået….

Sikke en larm jeg lige pludselig kunne høre udenfor…

Naboen i sin traktor...

Det var bare naboen der skrabede sne i indkørslen – det var da dejligt for den er godt nok lang ;-)

Det nye Canon...

Så har posten været her med mit nye kamera, nu kan jeg komme til at tage nogle ordenlige billeder igen – det gamle, som jeg måtte tage i brug da mit sidste kamera døde, er ikke for skarpt, når der er bare en smule mørkt er der snestorm i mine billeder og de ligner nogle der er taget med en jævn dårlig mobiltelefon – og min Nikon er lige tung nok til almindelige hverdags blog billeder :-D

Nu venter jeg bare på batteriet bliver ladet op så jeg kan komme til at teste mit nye kamera – er spændt på hvordan touchskærmen virker og det vigtigste hvordan billederne ser ud under dårlige lysforhold ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *