web analytics

Mad!

Magasinet Mad! er et af mine absolut ynglings blade, sammen med Boligliv  ;-)

Mad!

Der er altid en masse inspiration til lækkert hverdagsmad og til fest – i hvert nummer kan man finde en ugeplan med forslag til lækkert mad til hele ugen, det er inkl indkøbsliste og det hele, lige til at gå til..

I sidste nummer var der et afsnit om vinterpicnic, lige noget for os når vi er på tur – der mangler man tit noget inspiration til noget lækkert og især noget der er let at spise på farten ;-)

Lækkert mad...

Jeg elsker at kravle under tæppet på sofaen med en god kop the eller latté og læse mit Mad! :-D

Aftensnack...

Jeg har rigtig fået testet mit nye kamera i dag og jeg må sige at jeg er noget imponeret – sikke nogle flotte billeder der kom ud af det, i vores køkken hvor der ikke er meget lys står billederne skarpe og uden støj! For ikke at snakke om den lækre touchskærm, den virker bare og det er let at manøvre rundt ved nogle enkelte tryk på skærmen i stedet for at klikke rundt på knapperne, det gør det noget nemmere at zoome og bladre i billederne ;-)

Så min vurdering af det lækre lille Canon: I love it!!! :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *