web analytics

Bagte kartofler med mørbradspakker….

Vi har fået bagte kartofler med lækre mørbrad i staniol pakker til aften….

Bagte kartofler med havsalt….

Så har jeg fundet alt godt fra skabe og grønsagsskuffen ;-)

Jeg har taget en svinemørbrad og afpudset og skåret den til nogle gode tykke bøffer, dem har jeg lagt på et stykke staniol med frisk kværnet havsalt og peber, jeg har fundet lidt tomater, løg, rød peber, champions og ananas som jeg fordeler ovenpå bøfferne og slutter af med et drys af Heibergs den gode timian ;-)

Så lukker jeg staniolen til små pakker og putter dem og kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i ca. 1-1½ time eller til kartoflerne er møre…

Vi har valgt hvidløgsflütes til idag for dem får vi så sjældent – men man kan også bare vælge en god salat til ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *