web analytics

Lidt lækker wellness….

Vi har været et smut i RIEM i eftermiddags for vi manglede noget lækkert til badet ;-)

Det blev til nogle skønne ting – perlende badeterninger, dufte til badet (oliven, vanilje, jordbær, kokos og havre) og noget peeling til fusserne… Hold da op jeg glæder mig til at prøve den og få lækre fødder :-)

Til aften stod den på fladbrød inde fra tyrkeren i Freising, dem har jeg smurt med toscanaost fra buko, puttet en håndfuld salat på, så noget gyrus stegt på panden og afsluttet med noget godt friskrevet pecorino romano….

Da vi var ude og handle idag faldt vi over en italiensk økologisk rødvin og den måtte vi da prøve, især da den kostede under 4 euro (30 dkr) og jeg kan hilse at sige at det var dælme en god vin den kan vi vist godt købe lidt flere af ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *