web analytics

Nye pastatallerkener….

Vi har været ude og handle, det plejer vi godt nok at gøre om fredagen men da manden tager til USA lørdag morgen valgte vi at få det overstået idag i stedet for – så kan vi nemlig tage ind til Freising imorgen og hygge handle ;-)

Vi fik os lige en Magnum til at køre hjem på bagefter, manden fik en Magnum Gold og jow da om den ikke var guldfarvet :-)

Vi får sådan nogle samlemærker hver gang vi handler i Edeka som vi så kan bruge til forskellige ting og sager….

Idag havde vi samlet 25 stk og for dem plus 10 euro (75 dkr) kunne vi få 2 fede pastatallerkener – det var da en god handel :-)

Til aften stod den jo på spaghetti grams og til jer der ikke ved hvad det er kommer forklaringen her – 6 stk æg, 6 stk pølser (mere eller mindre hvis man syntes) og noget kogt pasta (½-1 pose alt efter hvor mange det er til), æggene smides på panden og røres i indtil de er blevet til fast “smulder” eller røræg, pølserne skæres i skiver og kommes i panden sammen med æggene – nu havde jeg noget koldt pasta fra igår så det kommer også i panden når pølserne er stegt ellers rører man bare det nykogte pasta sammen med æg og pølser – så plejer vi bare at røre det hele rundt med noget ketchup men idag havde jeg valgt noget økologisk tomat puré som jeg kom med i panden og lader det hele varme igennem…

Det fik lige en håndfuld frisk basilikum rørt med i og så noget friskrevet parmasan over (og ja jeg ved at jeg er storforbruger :lol: ) og så er der serveret – det er da det man kan kalde turbo mad, det tager ingen tid og smager rigtig godt :-)

Man kan variere med bacon, parmaskinke osv osv kun fantasien sætter grænser ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *