web analytics

Hjemme igen, der er turbo på…

Tæt på grænsen til Kruså påkørte vi en kat og måtte stoppe op og bakke for at tjekke det sølle kræ men der var desværre ikke noget at gøre den var død så vi ringede til Falck og de ville så komme og hente den :-(

Første optankning kl 04:50, der er lunt og vi skynder os videre ;-)

Kl 09:40 tager vi anden og sidste optankning – da der først blev lyst kom ferietrafikken og køerne ved benzinstanderne – der var 29,5 grader her…

Det første jeg gjorde da vi kom hjem var at tjekke kolonihaven – øv det hele havde åbenbart fået for meget vand så det så noget slukøret ud :-( Tomaten derimod havde overtaget badeværelset! Den er nu blevet trimmet og det hele er kommet ud i solen så må jeg se om det skulle komme lidt igen eller om det er for sent…

Manden fik travlt med at pakke alt hans Weber-grej ud for hans ældste bror med familie var på vej hjem fra ferie i Italien så vi sendte dem en sms at hvis de havde tid kunne de da lige kigge forbi og se hvor vi boede – aftalen blev så at de skulle komme og spise, hold da op der kom turbo på, vi skulle tømme bilen, pakke ud og rydde op, finde på noget til aften til 6 personer og skynde os ud og handle ind ;-)

Menuen blev: 2 stk kyllinger på rotisseriet, kartoffelbåde med tzatziki, blandet salat med mini mozzarella’er og ostetern, flütes med hvidløgs- og Ryå-smør – Hold da op det smagte godt selvom det blev tilrettelagt og tilberedt i en fart :-D

Kermit blev pakket ud og blev straks sat igang – sådan et rotisserie er nu en god invistering :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *