web analytics

Kartoffelpizza med tomatsalat…

Det blev en 100% kødfri menu vi fik til aften ;-)

Vi snød lidt og brugte en købt pizzabund, jeg havde presset 4-5 fed hvidløg i noget olivenolie som bunden blev smurt med, ovenpå kom der papirtynde kartoffelskiver og igen gned jeg lidt olivenolie ovenpå kartoflerne, dryssede med salt og peber, til sidst kom der frisk basilikum der lige var hakket groft over….

Dertil lavede jeg en hurtig tomatsalat som bestod af cherrytomater, mini mozzarella’er med basilikum, forårsløg og igen noget grofthakket frisk basilikum – jeg hælde lidt akaziahonning, olivenolie og balsamicocreme over og dryssede med salt og friskkværnet peber…

Pizzaen kom under låg…

Imens nød vi det skønne vejr sammen med en ny økologisk forfriskning som vi fandt i lørdags i Rewe ;-)

Efter 35-40 minutter var pizzaen færdig og den nye pizzakniv kom i brug ;-)

Så er maden klar….

Kartoffelpizza med tomatsalat – det var nu ikke så dårligt endda! :-)

2 kommentarer til “Kartoffelpizza med tomatsalat…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *