web analytics

En rulle med tun….

Argh altså, strømmen var væk i morges og da den så kom tilbage fik alt vores grej på kontoret relæ’et til at slå fra – nu er det fikset efter en hel dag uden internet :-(

Nå, men jeg fik lavet så meget andet, bla. gjort rent, vasket gulv og vasket tøj – så har jeg lavet en pandekage til aften ;-)

En ganske almindelig pandekagedej (jeg brugte en dovendej hvor der bare skulle tilsættes mælk :-P) bliver hældt i en bradepande beklædt med bagepapir, sæt ovnen på 200 grader og bag den indtil den er gylden og fast – derefter lavede jeg en tunmousse til pandekagen ;-)

I stedet for tun i olie brugte jeg tun i vand, jeg rørte også 3 forårsløg skåret i tynde skiver i selve tunmoussen – bagefter smurte jeg tunmoussen på pandekagen og den var klar til at blive rullet sammen…

Den rulles på den lange led og så man har en lækker tun roulade – simpelt men super skønt med salat til ;-)

Manden havde en mini stegeso med hjem i dag, som var på tilbud i Kaufland til sølle 45 kr og med lidt go vilje kan der lige blive til lidt sjov aftensmad til 2 personer ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *