web analytics

Sennepsmarineret svinemørbrad…

Efter rengøringen i eftermiddags fik jeg lavet marinade til dagens ret ;-)

En lækker sennepsmarinade lavet af 1 spsk. dijonsennep, 1 tsk honning, 1 tsk limesaft, 1½ spsk ketchup og friskkværnet peber, marinaden kommes i en lynlåspose sammen med 1 svinemørbrad (eller i en skål der dækkes med plastfilm) den kommes i køleskabet i mindst et par timer gerne længere…

Inden mørbraden smides under låget pakkes den ind i serano, parma eller anden form for røget landskinke ;-)

Den skal have ca 30-40 min på grillen ved inddirekte varme – vi fik salat til som i dag bestod af ½ iceberg, 2 æbler i tern, 2 pærer i tern, 1 glas ananas i stykker, 1/4 squash og ostetern med provence krydderi :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *