web analytics

Med fyld…

Vi har haft endnu en dag med 25 grader og flot blå himmel – så vi har ikke lavet ret meget andet end bare nyde livet i dag ;-)

Til aften blev grillen selvfølgelig tændt og menuen bestod af kyllingestykker der havde fået en blanding af hakket frisk basilikum og friskrevet parmesan under skindet, tilsidst blev de smurt med chiliolie og så var de klar….

Kyllingen blev serveret med Olsens coleslaw og mozzarellatomater der var fyldt med: Indmaden fra tomaterne rørt med friskrevet parmesan, en lille håndfuld hakket basilikum, en sjat grillede rød peber fra glas, 2 fed pressede hvidløg og friskkværnet salt og peber – det hele røres sammen og fyldes i de udhulede tomaterne, derefter tog jeg en mozzarellabold som jeg skar igennem og halverede så jeg fik 4 stykker ud af den, dem brugte jeg til låg på tomaterne… Mums de smager bare himmelsk og man kan altid variere fyldet efter hvad man lige har i skabe og skuffer ;-)

Kyllingerne fik ca 1 t 15 min, tomaterne fik 25 min og de sidste 15 min havde vi et flütes med under låget også :-)

Nu vil vi smutte ind til Freising og se fyrværkeri :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *