Vores pulled pork i gär gav os godt nok nogle problemer…
Vi endte med at gä i seng kl 2.30, vi satte uret og manden stod op kl 4.00 i morgen, “trak” grisen, puttede den i köleskabet og hoppede tilbage under dynen – den endte med at fä 18 timer inden den näede en kernetemperatur pä 95 grader!
Nä men op pä hesten igen, sä i dag skal mini römertopf’en i grillen, vi häber det gär bedre end i gär :-)
Jeg har brugt til 2 personer:
- 3 stykker kyllingebryst
- 5-6 smä kartofler (halveret)
- 2 gulerödder (skraellet og i grove stykker)
- ca. en halv däse hakkede tomater (resten fra gärsdagens pizzabagning)
- 2-3 skarlottelög i kvarte
- 1 däse hele championer
- et skvat rödvin
- Rosmarin og kryddersalt
Kartofler, gulerödder, champion, tomat, skalottelög og krydderier kommes i römertopf’en og der haeldes rödvin ved…. Kyllingebrysterne ligges ovenpä gröntsagerne, pä med läget og den stilles i grillen ved inddirrekte varme i ca. halvanden time :-)