Den var helt okay, den der gullash-tagine-ting :-)
Jeg havde brugt:
- 3 stk gulerödder, skraellet og skäret i skiver
- 4 skalottelög, pillet og skäret i kvarte
- 1 glas hele championer
- 1 däse hakkede tomater
- 1 pk. (225 g) cocktailpölser
- 500 g gullash köd
- en sjat maelk og lidt maizena ;-)
Jeg startede med at varme lidt olie i taginen hvori jeg svitsede lög og gulerödder, derefter lagde jeg dem pä en tallerken mens jeg brunede ködet med friskkvaernet salt og peber – lög og gulerödder kommes tilbage i taginen sammen med championer og hakkede tomater… Jeg kom “hatten” pä og lod det passe sig selv ved svag varme i ca 3 timer, sä kom jeg cocktailpölserne ved sammen med en sjat maelk og lod det simre videre mens jeg kogte ris – lige inden risene var faerdige fik retten lidt maizena til at tykne vaeden lidt og det hele var klar til servering – der var paent rigeligt til os to :-)