web analytics

En ring eller to….

Sikke mange briller jeg fik prövet, men ikke nogle der sagde “wow, dem mä jeg eje” sä jagten fortsaetter ;-)

Inde pä Marienplatz var der demonstration, det syntes jeg altid der er om fredagen – idag var det en “Ud af Afghanistan” protest og hele byen var fyldt med politi, der var faktisk flere politibetjente end der var demonstranter ;-)

Jeg fik ogsä brugt resten af mit gavekort – jeg har laenge kigget pä nogle af Mulberry’s flotte nögleringe og tilfaeldigvis havde de lige de 2 jeg helst ville have hos Ludwig Beck, det kunne ikke passe bedre og sä var hjertet endda sat 15 € ned ;-)

Ups, der rög ogsä 3 nye törklaeder med hjem – alle sammen i blä (for det mangler jeg ;-)), 1 i stövet blä med hvide hjerter, 1 i mönstret men hovedsalig blä og det sidste er rigtig fedt, lange mörkeblä stof strimler blandet med sölvkaeder :-)

Aftensmaden var nem, schlemmerfilet med groft bröd og krydderaioli, smums! Sikke en god fredag vi har haft :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *