web analytics

Bare lige en lille tur….

Vi har vaeret i Ingolstadt i dag – manden havde besluttet at han ville give mig en iPhone 4 i valentinsgave og O2 har det bedste abonnement, men det var ikke sädan bare lige at oprette sä nu venter vi videre besked fra butikken som skulle kontakte os pä mandag – spaendende! :lol:

Näe jamen sä kunne vi jo lige sä godt slä vejen omkring outlet byen nu när vi var her – bare lige en lille tur ;-)

Manden fik sig endnu et ur til samlingen, vi fik köbt en födselsdagsgave til min söster, jeg fik en laekker poncho (for dem har jeg jo ikke sä mange af ;-)) fra yndlingsmaerket när det kommer til strik og sä fik jeg en lille tröstegave af min mand fordi jeg ikke fik en telefon med hjem i dag, den skal i nok fä at se senere ;-)

Vi sluttede vores powershopping med en god kop kaffe som vi kunne nyde ude – vi er gäet fra minus 8 og sne i sidste uge til plus 10 og solskin i denne uge, mystisk vejr! ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *