web analytics

En ny gadget….

Jeg har fäet en ny gadget, som den sidste i verden (mindst!) – jeg har ikke rigtig kunne fölge den hype der var og er omkring Apple‘s iPhone (kan jeg forresten stadig ikke ;-)) jeg kan godt se det fede i designet og jeg kan ogsä sagtens se hvad jeg kunne fä ud af den, men derfra og til det hysteria der er fra folk omkring en när de fär en iPhone (eller ikke fär en) er et mysterie for mig ;-)

Nä, men nu er den sä en del af min gadget-park, og hvorfor nu det när jeg ikke er ved at blegne over sädan en tingest?! ;-)

Jo, ser i.. I Danmark er man vandt til at skifte mobilabonnement som man skifter underhylere, men her binder man sig faktisk i… og hold nu fast… TO ÄR! og nu er mine to är snart gäet, sä taenker man, okay sä er man fri ligesom i DK men nej, man bliver bundet pä ny i to är (hvis altsä ikke du skifter inden tiden er udlöbet) og hvis de alligevel vil binde en igen kan man ligesä godt fä noget ud af det, ik?! ;-)

Tilfaeldigvis havde T-Mobile et godt tilbud som jeg kunne benytte mig af hvis jeg ville forlaenge mit abonnment hos dem – en iPhone 4 til 1500 kr og det abonnement der fölger med er bedre men en lille smule dyrere end det jeg har i forvejen, men alt i alt vil telefonen komme til at koste mig lidt over 3000 kr over de 2 är jeg bliver bundet og det er inkl. de 1500 kr telefonen koster, det er da en okay deal sä den tog jeg :-)

Jeg vil lige for en god ordens skyld sige at jeg sagtens kunne have levet et udemaerket velfungerende liv med min Nokia C5, selvom den er med knapper! :lol:

Hehe, og min förste app er selvfölgelig fra Louis V. :-P Den er ret fed, den hedder Amble og er en city guide som hjaelper med at finde de gode steder pä storbysferien ;-)

2 kommentarer til “En ny gadget….

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *