web analytics

Ny tilföjelse fra LV….

Hvert forär er der bonustid pä mandens arbejde, og när regningerne er betalt (i är er det dansk restskat for 2009) og opsparingen har fäet sin del plejer der ogsä at falde lidt af til os – tja, min del gik sä til min nye gadget og pä at nulstille kontoen, for nogen havde jo brugt lidt forud, öv ;-)

Vi tog en hyggetur ind til München i eftermiddags, hvor vi var omkring Louis Vuitton og fik god kaffe pä Starbucks inden vi körte hjem igen ;-)

Her er sä grunden til vores besög pä Maximillian straße, OG grunden til at jeg endnu engang har brugt lommepengene forud, godt jeg har en fleksibel mand der ikke bruger hans lommepenge ligesä hurtig som jeg gör, sä jeg kan läne :-D

Den nye Pétillante clutch fra Louis Vuitton‘s nye Empreinte serie, sääää skön at den var et absolut must-have i garderoben :-) Pä billedet har jeg ogsä min nye pudderfarvede skjorte pä som jeg köbte i “Laden” da vi var i DK pä juleferie – ikke lige en farve jeg selv ville vaelge men blev overtalt til at pröve, og den skal jeg nok vaenne mig til, det hjaelper dog lidt med bikerboots, nitter og masser af armbänd sä den ikke er helt sä tuttenuttet romantisk :-D

2 kommentarer til “Ny tilföjelse fra LV….

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *