web analytics

Olympus Pen…

Der er kommet nyt grej med posten i dag, et nyt Olympus som skal være mit rejse/på tur kamera for jeg syntes efterhånden mit Nikon D200 er for tungt at rende rundt med når vi er på ferie og weekendture..

20111103-151458.jpg

Jeg har fået et kit med et E-PL1 hus og en 14-150mm zoom – manden har et E-P1 og det er et lækkert retro-agtigt kamera som tager nogle supergode billeder…

20111103-151948.jpg

Jeg har pakket det ud, men jeg er noget skuffet – selve huset er meget plastik agtigt og ligner de almindelige kedelige lommekameraer, det var jo netop det fede retrolook jeg var faldet for ved E-P1’eren..

Nu vil jeg lige teste det og se om det er en keeper eller om det skal byttes til den model ligesom mandens, den kan nemlig også fåes i en lækker creme farvet med beige greb :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *