web analytics

Olympus E-PL1 – Plastik fantastisk….

Okay, jeg skulle ikke ret meget mere end at hive det op ad kassen för jeg vidste at det her kamera ikke var noget for mig, men jeg gav det en chance og satte batteriet til at lade….

I mens satte jeg objektivetmandens E-P1 hus og jeg blev rigtig imponeret – billedet herover er rät fra kameraet pä 14mm…

Billedet her nedenunder er rät fra kameraet pä 150mm – det er et super laekkert objektiv og det tager nogle rigtig gode billeder, selv ved svagt lys pä 150mm….

Kamerahuset derimod, not sä imponeret! Det er plastik pä den därlige mäde fra ende til anden og udlöserknappen virker därligt, selv lyden er plastik-agtig när man tager et billede – jeg er virkelig skuffet og der gik ca 30 min sä var kameraet pakket sammen og klar til at blive sendt tilbage til forhandleren :-(

Forskellen pä E-PL1 og E-P1 (som manden har) skuffer ektremt, isaer fordi der ikke er den vilde forskel i prisen pä de 2 kamerahuse, men derimod er kvalitetsforskellen H&M vs Louis Vuitton og hvem ville ikke vaelge Louis over H&M hvis prisen var den samme!? :-P

Olympus E-PL1 kittet bliver sendt tilbage i morgen og vi har bestilt et Olympus E-P2 hus (E-P1 som manden har er udgäet) med en 14-150mm og sä skal jeg godt nok punge ud med 1500 dkk ekstra for 2’eren, men de penge er nu godt givet ud – der er ikke den store forskel pä E-P1 og E-P2, de er begge laekre retro-agtige at se pä og de er lavet af metal sä det er en helt anden kvalitet at stä med i händen end det plastik, sä nu häber jeg bare at det kommer snart sä jeg kan komme igang med at lege :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *