web analytics

En rygrad til halsen…

Vi tog lige en fredagshygger i outletten, for der var kommet en Swarovski butik deroppe som vi skulle lure :-)

Man kan jo ikke vaere pä fredagshygger uden en kaffe og en muffin pä San Francisco Coffee :-)

Vi har laenge gäet og luret pä en cache der ligger deroppe, men der er altid stoppet med mennesker sä den er ikke let at komme til – men i dag var der ikke ret mange sä vi nuppede den mens chancen var der :-)

Jeg fik mig et skönt strikket törklaede, det lignede en rygrad som det hang der pä böjlen og det er rigtig fedt i grä med 3 striber i orange, lilla og röd – det passer perfekt til min grä skindjakke :-P

Der rög ogsä liiiiige et par af favoritterne med hjem – i sort skind med detaljer i en fed pink farve og sä er de med for :-) (manden mener jeg skal tage et billede af min Converse samling og ligge pä bloggen :oops:)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *