web analytics

Residenz München…

I dag har vi vaeret pä sightseeing med en af mandens kollegaer, Matthew, som er her fra Dallas – vi parkerede i midtbyen og startede med at gä ud til “Den engelske Have” for Matthew havde hört om surferne i München og dem ville han gerne se ;-)

Da der var regnvejr besluttede vi os for at tage en rundtur pä Residenz München som er datidens svar pä Christiansborg og var hjem for grever og konger i samme periode (1508 til 1918), udefra ser det ikke ud af sä meget men hold sä op vi blev overraskede og det tog os faktisk 2,5 time bare at komme igennem Residenz Museum, sä vi näede ikke at se hverken Cuvilliés-Theater eller Skattekammeret, men sä har vi det til gode til en anden god gang ;-)

Dette rum var meget speciel, när man kom ind i rummet og kiggede op var der det flotteste loft…

… og stillede man sig pä de rigtige steder, sä det ud som om loftet blev “strukket ud” og blev en mega höj mur i stedet for et buet loft – det var en vild fornemmelse :-P

Pä et tidspunkt kom vi ind i et lille mörkt kammer som var beskyttet af en meget meget tyk dör….

… jeg syntes der var nogle vildt fine ting derinde, indtil jeg fandt ud af at indholdet var haender og knogler! :shock

Pä grund af renovering af Residenz München var der “kun” 90 vaerelser tilgaengelige, ellers er der 130 vaerelser, puha jeg syntes nu de 90 var mere end rigeligt og det hele var sä imponerende, at jeg havde svaert at begraense mig, da jeg skulle vaelge billeder til indlaegget, men det blev til 29 ud af 154 billeder :-P

Inden vi kom til Residenz München havde vi gäet knap 5 km for at se surferne og jeg tror vi gik mindst ligesä langt pä rundturen, vi skulle aflevere tasker og jakker i garderoben sä jeg fik ikke mält hvor langt der egentlig var, for jeg glemte at fä min skridttaeller med fra min taske :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *