web analytics

Klar til Italien? Tjek √……

Camping kassen er blevet tjekket igennem sä vi ved at vi har det hele med :-P

Krus, glas, tallerkener, skäle og diverse kökken redskaber, the og kaffegrej, hyggelys, rengöringsgrej og speedminton, tjek √ tjek √ tjek √ – vi mangler bare lige en kartoffelskraeller, opvaskemiddel og et par skaerebraetter :-)

Vi spottede lige de fine pölsebakker som Brian havde köbt til os i Söstrene Grenes og havde sendt med vores feriegaester, hernede koster de det dobbelte, til gengaeld er de vildt fede i kaempe störrelse, men vi endte med at begraense os til et par fine skäle til camping kassen :-)

Vores camping kasse er altid pakket og klar, tingene er samlet gennem laengere tid og der bliver tilföjet lidt hele tiden, men nu har vi efterhänden vaeret afsted sä meget at vi ved hvad der mangler pä en ferie og det er rart när man skal afsted at man ved at alt hvad man skal bruge er i kassen og at den stär klar lige til at smide i bilen sammen med cobb’en :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *