web analytics

Tillykke til mig…

Sä blev man lige 38 är, hold da op jeg er ved at vaere en gammel krage – og hold sä op hvor er jeg blevet forkaelet :-P

Da min mor og far var hernede i päsken fik jeg penge i gave og jeg var sä heldig at de nye Nike Free Waffle jeg havde gäet og kigget pä var sat ned, ja dem snuppede jeg og sä lagde jeg selv lidt til resten for sä kunne der lige blive til en ny laebepromade ogsä :-)

Jeg havde jo fäet et bidrag til min Miu Miu taske af manden i födselsdagsgave, men han kom alligevel med en lille pakke – den nye “Blue Boy” neglelak fra Chanel, den er bare sä fin :-)

Posten kom ogsä med pakker i dag – min ene söster har sendt laekre Summerbird mandler og et gavekort til mig&cramer

… og min anden söster har sendt fine fyrfadsstager, godter, blade og en fin Hoptimist Birdie – derudover har jeg fäet födselsdagskort fra mine svigerforaeldre og en pengegave sä jeg selv kan köbe mig en ting :-)

Tusind tak allesammen for de fine gaver ;-)

2 kommentarer til “Tillykke til mig…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *