web analytics

Fuldkorns fredag…

Menuen stär pä pizza, laekre fuldkornspizzaer, med et godt glas ökologisk Côtes du Rhône til :-)

Mums og velbekomme, siger jeg bare :-)

Fuldkornsdej til ca. 4 pizzaer:

  • 20 g. gaer
  • 3 dl. vand
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk. olivenolie
  • 125 g. fuldkornsmel
  • 275 g. hvedemel

Rör gaeren ud i vandet, tilsaet salt, olivenolie, fuldkornsmel og rör hvedemelet i lidt af gangen. Jeg körer dejen pä min röremaskine og aelter den igennem pä bordet til sidst. saet den til haevning i en time og del derefter dejen i 4 og rul ud og kom topping efter eget valg pä.

Vi smurte begge bunde med hvidlögsolie, pizza nr 1 kom vi chorizo i skiver, cherrytomater og mozzarella pä, pizza nr 2 blev smurt med mascarpone rört med törret basilikum og toppet med seranoskinke og mozzarella…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *