web analytics

Ärets konfektproduktion 2012….

3. söndag i advent og dagen hvor ärets marcipankonfekt blev produceret ;-)

Marcipankonfekt 2012...

Marcipankonfekt 2012...

Igen i är var der 3 kg marcipan, som skulle forvandlet til konfekt og det blev til 6 forskellige slags:

Valnöddekonfekt...

Valnöddekonfekt: 500g marcipan aeltes med 80g hakkede valnödder, derefter trilles det til passende stykker som dyppes i mörk chokolade og rulles i finthakkede valnödder (ca. 200-250g).

Baileys konfekt...

Baileyskonfekt: 500g marcipan aeltes med 1/2 dl baileys, trilles i passende stykker der dyppes i mörk chokolade og pyntes med revet hvid chokolade.

Hindbaerkonfekt...

Ren marcipankonfekt: 500g marcipan trilles i passende stykker der dyppes i mörk chokolade og pyntes med frysetörrede hindbaer.

Whisky/Moccakonfekt...

Whisky/Moccakonfekt: 500g marcipan aeltes med 2,5 tsk instant kaffe rört ud i 3 spsk whisky og trilles i passende stykker, dyppes i mörk chokolade og pyntes med moccabönner.

Lakridskonfekt...

Lakridskonfekt: 500g marcipan aeltes med 4 spsk lakridssirup, trilles i passende stykker og dyppes i mörk chokolade og pyntes med et drys lakridpulver.

Cointreaukonfekt...

Cointreaukonfekt: 500g marcipan aeltes med 4 spsk cointreau og 2 tsk orangeolie, trilles i passende stykker, dyppes i hvid chokolade og rulles i kokos.

Det var ärets julekonfekt 2012 med lidt nyheder og lidt gamle kendinge fra bäde 2009 og 2010, i är er der kommet nye til, som med garanti bliver favoritter, der kommer igen i ärene fremover :-P

4 kommentarer til “Ärets konfektproduktion 2012….

Smid en kommentar til Mads Hugo Pedersen Afbryd svar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *