web analytics

Pulled pork fra egen ovn…

Det var helt klart det rigtige valg, da jeg bestemte mig for at give manden en røgeovn i fødselsdagsgave i år :-D

Pulled pork fra egen ovn... Pulled pork fra egen ovn...

Mmmm pulled pork er og bliver en vinder på vores grill-hitliste! I dag valgte vi at få det i wraps med cherrytomater, majs, ananas, revet mozzarella, quark og hjemmelavet BBQ sauce :-)

Der er mere om fremgangsmåden hos Grillkyllingen :-)

2 kommentarer til “Pulled pork fra egen ovn…

  1. det ser spændende ud!! Jeg tror aldrig at jeg har prøvet det, ikke bevist ihverttilfælde. Og så opbevarer I bare resten? Går ud fra at det er “langtidsholdbar” når det er røget.
    Men det er noget af en tålmodighedsprøve at skulle være omkring grillen i 12 stive timer :-D

    1. Når man først starter op og skal bruge 12 timer på det, kan man ligeså godt smide en masse kød på, for det koster det samme i kul om du lave 1,2,3 eller flere stege på en gang, så man kan ligeså godt udnytte pladsen i grillen ;-)
      Vi pakker det i poser og kommer det i fryseren, for det er ikke langtidsholdbart. Vi putter kun et par håndfulde røgflis på i starten for at få lidt røgsmag, så stegene bliver ikke røget de bliver bare langtidsstegt ved lav varme, i alle 12 timer ligger grillens temperatur på omkring 110 grader..
      Når vi har sat grillen igang kigger vi til den et par gange i løbet af dagen ellers passer den sig selv og vi kan lave hvad vi vil. Vi har et termometer koblet til som vi kan se på iPhone’en og derigennem kan vi holde øje med temperaturen og det er det eneste man skal ;-)
      Jeg har set flere der også har lavet det i ovnen, så det kan også lade sig gøre, hvis man ikke lige har modet på at prøve det i grillen :-)
      Svar

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *