web analytics

Mad på iPad’en…

Mit favoritmagasin er endelig kommet til iPad’en. Jeg har i flere år haft abonnement på Magasinet Mad! og for ca. et års tid siden, lavede de en app hvor abonnementer kunne få magasinet til iPad eller iPhone…

Mad på iPaden...

Jeg manglede at man kunne få iPad versionen, uden at skulle have papirversionen og det er så muligt nu – men man kan stadig kun købe et magasin ad gangen til 48 kr, men mon ikke der kommer et elektronisk abonnement på et tidspunkt også :-)

Mad på iPaden...

Nu når vi er ude i mad på de tekniske apparater, så vil jeg igen lige nævne den fantastiske Paprika app, hvor man kan samle sine opskrifter, lave madplaner og indkøbslister. Jeg elsker den og bruger den hele tiden – jeg har endda tigget manden om et beslag til køkkenet, så jeg kan have min iPad til at hænge på væggen med mine opskrifter når jeg laver mad :-D

2 kommentarer til “Mad på iPad’en…

    1. Sådan en holder er da ikke til at leve uden :-D
      Det er et rigtig godt magasin, masser og masser af lækre opskrifter ;-)

      God dag, Nola – håber der er blevet lidt køligere hos jer ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *