web analytics

6 kommentarer til “Limecookies…

 1. Super hyggeligt at bage.
  Du virker god til at få indhold i livet, som hjemmegående, har du nogle tips?

  Jeg er hjemmegående på 4 år, jeg elsker det, men synes også, at tiden kan være lang nogen gange.
  Forårshilsner Mia

  1. Jeg elsker at bage, især søde sager :-P Jeg har ikke bagt rigtig længe, så det var så hyggeligt at komme i køkkenet igen :-)
   Uh, jeg syntes altid jeg har masser at tage mig til, med at bage, strikke, lave mad, hygge, læse og så alle de almindelige ting som rengøring, vasketøj, opvask og vinduespudsning, som jo ikke er så spændende som de første ting :-D
   Jeg har lige været inde i en træls periode, hvor jeg ikke rigtig kunne tage mig sammen til noget som helst og der gik lang tid med bare at sidde og se tv og strikke, men nu er det hele heldigvis blevet lysere og jeg er på vej tilbage i mine gode vaner igen :-)

  1. Uhhh de kan anbefales, Anne :-P
   Jeg må hellere pakke dem godt væk og fortsætte med min rengøring imorgen, hvor den desværre står på rengøring af badeværelser :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *