web analytics

12 kommentarer til “Så lidt fylder fotoudstyret nu…

  1. Tak Henriette – jeg er sikker på det bliver en skøn følgesvend ;-)
   Jeg er så vild med det retrolook som Olympus har. Jeg ville gerne have haft en Olympus Pen igen, da de er endnu mere retro at se på, men Mads mente, at når jeg skilte mig af med Nikon’en, så ville det her være en bedre løsning, da billedkvaliteten skulle være en tand bedre på det her frem for Pen’en…
   Vi pakker din rygsæk sammen i aften og sender den afsted i morgen :-)

  1. Det er helt perfekt når man ikke gider slæbe på udstyr mere :-)
   Den eneste grund til jeg valgte Olympus OM-D E-M10 fremfor en Olympus Pen E-P5, som jeg havde kigget på, er at den her har søger og det er meget rart især solskin :-)

 1. Dejligt med godt OG brugbart grej!
  Har givet sønnen min Samsung NX 1000, for jeg kunne ikke se noget på displayet i solskin… Samme med mobilen. Det irriterer mig, selvom jeg bare skydder nogle ekstra billeder og krydser fingre!
  Jeg kiggede på mange småkameraer med gode specifikationer… men alle havde sparet søgeren væk….
  Mit valg af Lumix var bl.a. Søgeren.
  Jeg kan godt lide at arbejde med motivet og det kræver lissom, at man kan se hvad man laver!
  Kunne læse at Sony nu kommer med et kamera med søger… Så måske bliver søgeren moderne igen!!!
  Hvilken taske bruger du… når du nu skal have flere optikker med ?

  1. Ja, normalt er det kun på spejlrefleks der er en søger, men rart at de er begyndt at lave det på de andre kameraer også – nu er jeg spændt på om jeg kommer til at bruge søgeren, for indtil nu har jeg ikke brugt den :-)

   Jeg kan godt mærke allerede nu, at jeg syntes det er rart at slippe for det tunge udstyr på min skulder når vi har været ude og gå ;-)

   Jeg bruger slet ikke taske. Jeg har mit kamera i en stop over skulderen, for jeg har aldrig ekstra objektiver med mere. Jeg vælger en hjemmefra, alt efter hvad vi skal, og så er det den der kommer med.

 2. Skønt med “genbrug”.
  Vi havde en længere snak på jobbet den anden dag omkring den kultur med brug smid væk, og købe nyt, bare der sker et mindre uheld. Meget af det materiale vi har i vores elektronik bliver udvundet steder hver børn bliver udnyttes som billig arbejdskraft, og meget af det arbejde er livsfarligt. Samtidig er det ikke muligt at nedbryde efterfølgende. (Undskyld – havde bare lige lyst til at sige det – nu du har fundet muligheden for genbrug. )

  Tillykke med valget og købet :-)

  1. Det er sjældent at vi smider noget ud og det var netop en af grundene til vi valgte Olympus, så vi kunne beholde de ting vi allerede havde til vores Olympus Pen..
   Mit det gamle Olympus Pen er røget videre til min nevø, for hans var en tand ældre, og så han kunne ligeså godt få det opgraderet. Vi har så beholdt mandens Olympus Pen som back up kamera.
   Vores kamera-tasker ryger rundt til folk der kan bruge dem, og resten bliver de givet væk til genbrug…

   Jeg syntes det er skræmmende som folk bare smider væk i dag – det er jo også derfor at det er så svært at sælge brugt, for i dag går folk bare ud og køber nyt..

 3. Tillykke med dit lækre kamera.
  Da jeg solgte mit spejlløse kamera – lille og handy – foreslog min mand, at jeg skulle beholde det og have det sammen med mit spejlrefleks, men jeg mente, at jeg aldrig ville savne det … men det gør jeg, så en dag, hvis jeg får råd, så vil jeg have et nyt og have dem begge.

  1. Mange tak, Helle :-)

   Jeg syntes efterhånden det store tunge udstyr er overvurderet, især hvis det bare ligger på hylden, fordi man ikke gider slæbe rundt på det ;-) Nej, så hellere en lille fiks ting som kommer med ud, for jeg syntes at kvaliteten af billederne kan være ligeså gode med et lille fikst kamera, som med et stort tungt kamera og hellere billeder med et spejlløst end slet ingen billeder :-P
   Jeg har valgt kun at have det ene, for jeg får aldrig brugt to kameraer. Jeg har haft både mit Nikon D200 og senere mit Nikon D7100, sammen med mit lille Olympus Pen og jeg valgte altid min Pen. De gange jeg valgte at tage mit Nikon med f.eks. til Danmark, så lå det på værelset og jeg kom kun hjem med mobilfotos. Derfor valgte jeg at skille mig af med mit Nikon udstyr og jeg tror bestemt ikke jeg fortryder – for mig handler det om glæden ved at fotografere og den forsvandt lidt i takt med at jeg blev mere og mere tæt af at slæbe på udstyr :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *