web analytics

Bolognese…

Der har regnet det meste af dagen, så jeg har hygget i mit køkken, med god musik og simremad ;-)

Bolognese... Bolognese... Bolognese... Bolognese... Bolognese...

Sådan en gang bolognese bliver man aldrig træt af og jeg har opskriften lige her, hvis den skal stå og simre i den store stegegryde på komfuret og lige her, hvis den skal være nem og smides i ovnen, hvor den passer sig selv ;-)

Idag blev mælken byttet ud med en lille bøtte creme fraiche, for vi havde noget der skulle bruges og så kan man jo lige så godt komme det i ;-)

2 kommentarer til “Bolognese…

 1. Simremad er altid god mad, og man skal jo ikke stå og kigge på gryden, mens det simrer :-)
  Tillykke med dit nye kamera. Jeg har også et lille (mindre end dit) kamera og nyder, at jeg ikke skal slæbe på et tungt et, som John gør. Til gengæld savner jeg selvfølgelig alt det, som et godt og stort spejlreflekskamera kan … men man kan ikke få alt.

  1. Jeg elsker simremad, netop fordi at det passer sig selv ;-)

   Mange tak :-)
   Indtil videre er der ikke noget jeg mangler i forhold til mit spejlrefleks, så med det rette kamera og især de rette objektiver dertil, mener jeg faktisk godt man kan få alt, men det er jo nok et spørgsmål om personlig smag.
   Jeg savner ikke mit spejlrefleks og jeg har alligevel haft spejlrefleks i de sidste godt 20 år ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *