web analytics

Simremad er favoritmad…

Simremad er blandt mine absolutte favoritter, bäde det at hygge mig med at lave dem  og at spise dem ;-)

I toppen af simreretter jeg elsker, er rödvinsbolognese, som skal simre i 4+ timer og smager himmelsk med fuldkornsskruer til ;-)

Jeg laver den sädan her:

  • 500 g. hakket okseköd
  • 2 lög
  • 3 fed hvidlög
  • 1 ds fläede tomater
  • 3 gulerödder
  • 3 dl rödvin
  • 1 chili
  • 3 dl maelk

Svits lög og hvidlög i en gryde uden de bliver brune.
Brun ködet med.
Riv gulerödderne, rens og hak chilien og tilsaet gulerödder og chili sammen med tomat.
Tilsaet rödvin.

Retten skal simre i 3- 4 timer gerne laengere.
Hvis vaesken svinder for meget tilsaet lidt vand eller evt. mere rödvin. 15 min. för den er faerdig tilsaettes maelken.

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *