web analytics

Italien 2018…

Vi er taget til Italien. Hele ugen kommer til at handle om hygge god mad og fantastiske vine :-P

Vi bor samme sted som i efteråret, for der er ikke så meget der er åbent her først på sæsonen, ligesom i efteråret hvor vi er her som de sidste… Faktisk bor vi i det mobilhome lige ved siden af det vi havde i efteråret og som vi ville have haft igen, for der var god plads i køkkenet, men der var noget galt med vandet i vognen, så vi måtte vælge en anden og tog bare den ved siden af, som koster det samme, men den er mindre og der er mindre plads at komme rundt på…

Vi er de eneste der er her, pånær nogle få lidt længere henne fra andre selskaber, men vi har god plads til bilen som breder sig over 3 pladser, fremfor at blive presset ind mellem to vogne :-D

Vi har ikke lavet så meget her de første dage, andet end at komme på plads og handle lidt ind. Da vi kom i lørdags var vi en time for tidlig på den og kørte ud og købte lidt vin, som i kan læse mere om på En Grillkyllinges Dagbog :-)

Grillen blev fyret op igår og vi fik kylling med en god salat og den ene af de vine vi købte lørdag…

4 kommentarer til “Italien 2018…

 1. En underlig tanke kom til mig.
  Jeg har hjemve til Italien, hvor jeg kun har været knapt 24 timer i mine 59 år. Andre steder har jeg ikke samme længsel efter. Underligt.
  Dejligt som i nyder ferien, og det så lige før sæsonen skydes i gang. Der er mere “plads” alle steder.

  1. Jeg tror bare Italien har den effekt og i mit næste liv vil jeg helt sikkert slå mig ned i Italien :-P

   Vi rejser helst udenfor sæson, for jeg kan ikke med alle de menesker og at man skal stå i kø alle steder – samtidig med at jeg ikke gider varmen, så forår og efterår passer os perfekt :-)

   Denne gang var vi nærmest de eneste på den del af pladsen hvor vi var og vi var de eneste i de 10-12 vogne fra det selskab vi rejste med…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *