Simremad er blandt mine absolutte favoritter, bäde det at hygge mig med at lave dem og at spise dem ;-)
I toppen af simreretter jeg elsker, er rödvinsbolognese, som skal simre i 4+ timer og smager himmelsk med fuldkornsskruer til ;-)
Jeg laver den sädan her:
- 500 g. hakket okseköd
- 2 lög
- 3 fed hvidlög
- 1 ds fläede tomater
- 3 gulerödder
- 3 dl rödvin
- 1 chili
- 3 dl maelk
Svits lög og hvidlög i en gryde uden de bliver brune.
Brun ködet med.
Riv gulerödderne, rens og hak chilien og tilsaet gulerödder og chili sammen med tomat.
Tilsaet rödvin.
Retten skal simre i 3- 4 timer gerne laengere.
Hvis vaesken svinder for meget tilsaet lidt vand eller evt. mere rödvin. 15 min. för den er faerdig tilsaettes maelken.