Menuen stär pä pizza, laekre fuldkornspizzaer, med et godt glas ökologisk Côtes du Rhône til :-)
Mums og velbekomme, siger jeg bare :-)
Fuldkornsdej til ca. 4 pizzaer:
- 20 g. gaer
- 3 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 3 spsk. olivenolie
- 125 g. fuldkornsmel
- 275 g. hvedemel
Rör gaeren ud i vandet, tilsaet salt, olivenolie, fuldkornsmel og rör hvedemelet i lidt af gangen. Jeg körer dejen pä min röremaskine og aelter den igennem pä bordet til sidst. saet den til haevning i en time og del derefter dejen i 4 og rul ud og kom topping efter eget valg pä.
Vi smurte begge bunde med hvidlögsolie, pizza nr 1 kom vi chorizo i skiver, cherrytomater og mozzarella pä, pizza nr 2 blev smurt med mascarpone rört med törret basilikum og toppet med seranoskinke og mozzarella…