3. söndag i advent og dagen hvor ärets marcipankonfekt blev produceret ;-)
Igen i är var der 3 kg marcipan, som skulle forvandlet til konfekt og det blev til 6 forskellige slags:
Valnöddekonfekt: 500g marcipan aeltes med 80g hakkede valnödder, derefter trilles det til passende stykker som dyppes i mörk chokolade og rulles i finthakkede valnödder (ca. 200-250g).
Baileyskonfekt: 500g marcipan aeltes med 1/2 dl baileys, trilles i passende stykker der dyppes i mörk chokolade og pyntes med revet hvid chokolade.
Ren marcipankonfekt: 500g marcipan trilles i passende stykker der dyppes i mörk chokolade og pyntes med frysetörrede hindbaer.
Whisky/Moccakonfekt: 500g marcipan aeltes med 2,5 tsk instant kaffe rört ud i 3 spsk whisky og trilles i passende stykker, dyppes i mörk chokolade og pyntes med moccabönner.
Lakridskonfekt: 500g marcipan aeltes med 4 spsk lakridssirup, trilles i passende stykker og dyppes i mörk chokolade og pyntes med et drys lakridpulver.
Cointreaukonfekt: 500g marcipan aeltes med 4 spsk cointreau og 2 tsk orangeolie, trilles i passende stykker, dyppes i hvid chokolade og rulles i kokos.
Det var ärets julekonfekt 2012 med lidt nyheder og lidt gamle kendinge fra bäde 2009 og 2010, i är er der kommet nye til, som med garanti bliver favoritter, der kommer igen i ärene fremover :-P
For pokker det ser godt ud :)
Umh, det blev ogsä überlaekkert i är, isaer dem med cointreau, Baileys og lakrids, det er mine topfavoritter ;-)
Ude på arbejde tror de at vi har købt det, så prof. er det blevet i år ;-)
De fedter bare for at fä flere godter ;-)